Le'Owner Toturial Tips&Ilmiah Tumblr Picture&Qoute Fanpage Twitter Tumblr

1 Apr 2015

Syukur Alhamdulillah


Assalammualaikum ..Holla fellas J
Setelah sekian lama tkbuka blog n update. tetiba 1 April jugak nak update
 *poyos kan. bajet macam takbuka blog berkurun lama gituu
k abaikan..

Alhamdulillah Ujian bulanan 1 telah selesai..
n Alhamdulillah result kali nie ada A.. banyak laa sikit dari sebelum.. In Shaa Allah SPM dapat A’s arr
5 minggu lagi peperiksaan pertengahan tahun pulak.. aeygooo~
Semakin cepat masa berlalu.. dan semakin dekat dengan spm
So far so good walaupun minggu nie sangat memenatkan dengan kelam kelibutt nak siapkan kerja sekolah coz PPD mai..
hmmm. lega bila kerja skolah dapat settle..


Jyeahh..nak enjoy kejap pun tkboleh… nak update blog n twitter pun rsa tk sempat.. hehehe
hmmm apa lagi nak update haa..
tetiba blackout habiss idea nak update.. huhh.
bila time tk free.. time tu laa idea mencurah2..
bila free time.. time tu laa jem teruihh . idea kelaut hbiss
apa2 pun.. Selamat maju jaya kepada semua student form 5 nohh.
kita kena kejaq masa..bukan masa kejaq kita..
n bersyukur coz Amali untuk Sains ditunda ke tahun hadapan... Alhamdulillah..
tapi kena master kertas 3 balik arr..
hmmm. Pasti BOLEH!!!


Heyy senget. geram laa dekat hang..rasa nak tarik telinga jaa. haihh. sabaq jelahh dengan hang pakcikkk oiii..

hang kena ubah result hang tauu. Jangan ada hati nak join apa2 dah nanti.. *Bukan nak kongkong tauu. tapi nak bagi nasihat penaja.. hehehe
asyik keluaq pi kem jaa. belajaq pun kurang.. sekehhh kanggg..
In Shaa Allah aku akan tolong hang.. selagi termampu..
Aku tknak aku Berjaya sorang2.. tkbestt..
nak Berjaya biaq sama.. baru laa 
ADIL..ADIL..ADIL..
dah la sakit kerap sangat.. hmm fi hizbillah..
semoga cepat sembuh tauu.. 

Adioss. tengok laa tengah bulan nie pulak kot update..
idea kosong dan kosong..~

better buat karangan yang harus dimantapkan.. bagi gramatis lagii. keh3..


"I can't help but to dwell on the possibility that maybe someday,there will be the chance that you could like me to."

ciaoo dlu..
Assalammualaikum

No comments:

Post a Comment