Le'Owner Toturial Tips&Ilmiah Tumblr Picture&Qoute Fanpage Twitter Tumblr

24 Mar 2017

Student STPM's Life




Assalammualaikum..Holla fellas :)

Btw intan memang nak minta maaf banyak2 sebab memang kekangan masa untuk update apa2 post. Seriously sibuk bila masuk sem 2 nie..
Btw Alhamdulillah coz result sem 1 intan So far so good. 3 and above. So I need to maintain it for future..

Apa2 pun..Doakan kejayaan intan n lain2..
SEM 2 & SEM 3 this year. so crazy..But I have to fight it..
Aja2 fighting!!!!

Misi 4.0 STPM 2017..
#Batch98 #STPM2016/2017



seriously stress sikit sebab duk siapkan 3 assigment yang perlu disiapkan sebelum bulan 3..
Bulan 5 Exam for sem 2..
Apa2 pun keep it up..
Love you and keep calm. 

Got to go..adios
Assalammualaikum

22 Dec 2016

Kembali....

Assalammualaikum..Holla fellas πŸ˜‰
Haipp blogger2 n reader2 sekalian.. 
Seriously rindu gilaaaa nk berblogging.
 Nie pun berblogging guna fon..kononnyaaa rindu ya amat..


Nmpk dakk intan update bln disember.. nmpk benor pemalas update sebelum2 niee..
Bukan apa. Sibuk dgn kelas..exam lagii.
Btw lupa nk bgitau yg intan pelajar STPM batch 2016/2017..
Alhamdulillah so far so good.. hehe..
In Shaa Allah Sejarawan to be. Acecehhh πŸ˜†πŸ˜†
Intan amik subjek BM,PA,SEJ & PP. 
Sem1 dah berlalu..Sem 2 & Sem 3 memanggil2 dah tuu. Sbb nak masuk 2017..
Maybe intan akan jarang update lagi kottt.. sbb sem 2 'agakkk' sibuk dengan assigment..
3 kerja khusus menantii. Gilaaa kauuu..
Tapi intan akan usaha semampu intan.. intan nak sangat2 amik degree diusia mudaa.. hahaha..

Btw raif pun dah hbis spm..So dia akan enjoy menyambut cuti selama 3 bulan..
Tengok la lpas dpt result nk happy or merana.. hehe.. 
Hope so dia dpt kputusan yang baik.cemerlang..
Intan tau yg dia kurang dlm pelajaran. Hope so ngajaq dia last minit masuk arr..
Apa2 pun..Im always love you..miss you a lot.. and admire youuu every second..πŸ’œπŸ’—πŸ’˜

Klaaa. Terasaa update banyak pulak..
Apa2 pun klau intan ada buat salah silap harap maafkan..
Semoga tahun baru membawa lebih banyak makna dalam hdup..
Doakan kejayaan intan. 
Muahhh 😘😍

Kbyeee..
#SALAMESQ165

Assalammualaikum

19 Nov 2016

Happy Belated Day RAIF RUDZY ..

Assalammualaikum Holla fellas ;) 
Rindunyaaaaaa berblogging .sorry baru nk update.
Nk update hari birthday dia gituu. Sorry sbb baru repost..

Muhammad Raif Bin Rudzy Shaharuddean nama diberi..
19 November 199* tarikh keramat..
Merupakan seorang anak keempat dari 5 adik beradik..*ALL BOYS*
anak kepada En.RudzyπŸ‘¨ & Pn.RohanaπŸ‘©
Always know as RAIF RUDZYπŸ‘¦πŸ˜
Minat akan sukan Pentaque & Ragbi.
Suka makan..n always makan..
Sangat berdikari, manja,baik hati, caring on me, cakap dengan sopan, 
Always sabaq bila intan marah2. Suka tersenyum walaupun ada masalah..& hormat mak ayah n semuaaaa. 
Suka dengan kerjaya Tentera / Polis..
Merupakan Tokoh KOKO di STARAS.

Apa2 pun. Happy birthday raif..
Semoga d'pnjngkan umur,d'murahkan rezeki selalu,
Always tabah menghadapi segala rintangan & ujian yg mendatang.
Semoga jadi anak yang soleh kepada mak n ayah..
Jadi menantu yang baik terhadap abah n mama.
Suami yang baik kepada Intan Nurfarhanis..
Semoga berjaya di dunia & akhirat
Jadi insan yang cemerlang..
jangan sakit dah.
And always
lovee me
ILYSM
A'IH

SAYANG RAIF RUDZY SANGAT2..SEMOGA HUBUNGAN KITA KEKAL
HINGGA KE AKHIR HAYAT..2 Tahun dah perkenalan kitaaa.
Semoga hubungan kita sentiasa diredhai..aamiin ~♡

Kbyee assalammualaikum

28 Mar 2016

EIGHTEEN ^_^


Assalammualaikum .. Holla fellas J
Intan minta maaf sebab lama menyepi.. rasanya last update 19/11/2015..
maaf sangat2.. Intan nk berblogging dah kurang coz laptop intan gelong n
line macam hampehh.. *Line Mintak Kaki*
Alhamdulillah.. Intan already Sweet eighteen.. hahaha
dah la tkpost lama an.. post psal birthday intan pun tarak..
maaf yaa..

Alhamdulillah intan dah dapat result SPM intan..
walaupun hanya biasa2.. Intan bersyukur dgn anugerah yang Allah beri…
Apa yang kita usaha.. tu yang kita dapat kan…
Intan nie bukan laa calon pelajar cemerlang pun.. tapi mampu buat mama,
abah, family, kawan2 n My only one tersenyum…


Perjalanan hidup intan selepas spm n sementara menunggu tawaran nie..
best la jgk. kdg2 sampai bosan taktau nak buat apa…
Intan just tolong mama intan buat kuih.. n kadang2 pi holiday arrr..
Mama selalu kata.. “Adik takpayah kerja la, tolong mama buat kuih lagi
senang. nanti dah nak belajaq jauh .nanti nak tinggal mama lagi.”
n intan pun apa gii “Okay jaa. nanti lpas belajaq konfirm kawen pulak..
kan nak kena tinggal mama lagi.. hmm”
 
Sebenarnya.. intan banyak dah draft.. tapi rasa malas pulak nak post..
terasa lama dah.. rasa macam “hmmmm malaihhh aihh nk post”
Maaf yaa intan taksmpat nak edit lagi blog intan..
seriously rasa menyemak.. sorry kalau rasa serabut noh..
In Shaa Allah nnti intan curi masa edit.. tapi akan kekalkan jgk warna tu
kot… kot ja nahhhh. belum tentu lagii. tak jmpa lagi warna yang kena dngn
jiwa nie.. heheh

klaa.. Salam sayang dari intan…
N terima kasih sebab sudi jugak melawat blog intan yang tkseberapa nie…
#SALAM165

Assalammualaikum