Le'Owner Toturial Tips&Ilmiah Tumblr Picture&Qoute Fanpage Twitter Tumblr

2 Nov 2017

STPM 2016/2017


Assalammualaikum..holla fellas
Soryy sebab lama tAk muncul COZ BUSY YG MELAMPAU. *KONONNYA*
         jUSt nak bagitau yang intan tahun last dekat sekolah..
tak sangka setelah setahun setengah berperang dengan STPM..
akhirnya ..tamat sudah pengajian di Tingkatan 6 SMK Serdang...
actually intan sayang nak tinggalkan SMK Serdang coz since form 1- Upper 6 stay sana
banyak kenangan dkt SMKS..
Gaduh pernah..buat hal dengan cikgu..
 jadi batch yang suka buat masalah.. * Batch98 maybe nakal2*
Suka duka..menangis pun adoo..
Seriously kenangan tu takkan pudar dalam ingatan intan...


Tak berapa hari dah kita nak STPM penggal 3 , Ulangan 1 & 2
Nie jadual intan exam.. penggal 3 ada 4 paper..Ulangan 1 & 2 masing2 ada 3 paper..
So total 10 paper..hope so intan kuatttt!!!!!


PENGGAL 3
7/11- Pengajian Am
8/11 Bahasa Melayu & Pengajian Perniagaan
9/11- Sejarah Malaysia & Asia Tenggara

ULANGAN PENGGAL 1
16/11- Pengajian Am
20/11- Bahasa Melayu & Pengajian Perniagaan

ULANGAN PENGGAL 2
23/11- Pengajian Am
27/11- Bahasa Melayu & Pengajian Perniagaan

Doakan intan, sepupu intan , kawan2 intan & batch STPM 2016/2017 boleh buat STPM..
Semoga kita dapat menjawab peperiksaan dengan tenang & dipermudahkan segalanya.
Sayangg semuaaaaaaaaaa... :* :* :*


I love you all

24 Mar 2017

Student STPM's Life




Assalammualaikum..Holla fellas :)

Btw intan memang nak minta maaf banyak2 sebab memang kekangan masa untuk update apa2 post. Seriously sibuk bila masuk sem 2 nie..
Btw Alhamdulillah coz result sem 1 intan So far so good. 3 and above. So I need to maintain it for future..

Apa2 pun..Doakan kejayaan intan n lain2..
SEM 2 & SEM 3 this year. so crazy..But I have to fight it..
Aja2 fighting!!!!

Misi 4.0 STPM 2017..
#Batch98 #STPM2016/2017



seriously stress sikit sebab duk siapkan 3 assigment yang perlu disiapkan sebelum bulan 3..
Bulan 5 Exam for sem 2..
Apa2 pun keep it up..
Love you and keep calm. 

Got to go..adios
Assalammualaikum

22 Dec 2016

Kembali....

Assalammualaikum..Holla fellas πŸ˜‰
Haipp blogger2 n reader2 sekalian.. 
Seriously rindu gilaaaa nk berblogging.
 Nie pun berblogging guna fon..kononnyaaa rindu ya amat..


Nmpk dakk intan update bln disember.. nmpk benor pemalas update sebelum2 niee..
Bukan apa. Sibuk dgn kelas..exam lagii.
Btw lupa nk bgitau yg intan pelajar STPM batch 2016/2017..
Alhamdulillah so far so good.. hehe..
In Shaa Allah Sejarawan to be. Acecehhh πŸ˜†πŸ˜†
Intan amik subjek BM,PA,SEJ & PP. 
Sem1 dah berlalu..Sem 2 & Sem 3 memanggil2 dah tuu. Sbb nak masuk 2017..
Maybe intan akan jarang update lagi kottt.. sbb sem 2 'agakkk' sibuk dengan assigment..
3 kerja khusus menantii. Gilaaa kauuu..
Tapi intan akan usaha semampu intan.. intan nak sangat2 amik degree diusia mudaa.. hahaha..

Btw raif pun dah hbis spm..So dia akan enjoy menyambut cuti selama 3 bulan..
Tengok la lpas dpt result nk happy or merana.. hehe.. 
Hope so dia dpt kputusan yang baik.cemerlang..
Intan tau yg dia kurang dlm pelajaran. Hope so ngajaq dia last minit masuk arr..
Apa2 pun..Im always love you..miss you a lot.. and admire youuu every second..πŸ’œπŸ’—πŸ’˜

Klaaa. Terasaa update banyak pulak..
Apa2 pun klau intan ada buat salah silap harap maafkan..
Semoga tahun baru membawa lebih banyak makna dalam hdup..
Doakan kejayaan intan. 
Muahhh 😘😍

Kbyeee..
#SALAMESQ165

Assalammualaikum

19 Nov 2016

Happy Belated Day RAIF RUDZY ..

Assalammualaikum Holla fellas ;) 
Rindunyaaaaaa berblogging .sorry baru nk update.
Nk update hari birthday dia gituu. Sorry sbb baru repost..

Muhammad Raif Bin Rudzy Shaharuddean nama diberi..
19 November 199* tarikh keramat..
Merupakan seorang anak keempat dari 5 adik beradik..*ALL BOYS*
anak kepada En.RudzyπŸ‘¨ & Pn.RohanaπŸ‘©
Always know as RAIF RUDZYπŸ‘¦πŸ˜
Minat akan sukan Pentaque & Ragbi.
Suka makan..n always makan..
Sangat berdikari, manja,baik hati, caring on me, cakap dengan sopan, 
Always sabaq bila intan marah2. Suka tersenyum walaupun ada masalah..& hormat mak ayah n semuaaaa. 
Suka dengan kerjaya Tentera / Polis..
Merupakan Tokoh KOKO di STARAS.

Apa2 pun. Happy birthday raif..
Semoga d'pnjngkan umur,d'murahkan rezeki selalu,
Always tabah menghadapi segala rintangan & ujian yg mendatang.
Semoga jadi anak yang soleh kepada mak n ayah..
Jadi menantu yang baik terhadap abah n mama.
Suami yang baik kepada Intan Nurfarhanis..
Semoga berjaya di dunia & akhirat
Jadi insan yang cemerlang..
jangan sakit dah.
And always
lovee me
ILYSM
A'IH

SAYANG RAIF RUDZY SANGAT2..SEMOGA HUBUNGAN KITA KEKAL
HINGGA KE AKHIR HAYAT..2 Tahun dah perkenalan kitaaa.
Semoga hubungan kita sentiasa diredhai..aamiin ~♡

Kbyee assalammualaikum