Le'Owner Toturial Tips&Ilmiah Tumblr Picture&Qoute Fanpage Twitter Tumblr

27 Feb 2015

Exam

     “Bittaufiq wannajah”

Assalammualaikum ..Holla fellas J
Taksangka kan.. hari nie dah 27 hb Febuari..
Ehh baru sedaq.. cheq dah 17 tahun 1 bulan. kah3. saja nak habaq..
*jangan layan perangai yang tkbrapa nak betui nie..
sambung topic tadi balik.. haihhh suka sngt nak melencong mrata…
Intan oh Intan..
              cepat ja masa berlalu.. dan pelbagai ujian dan cobaan yang datang..
Hadapi dengan tenang..In Shaa Allah..

#SPMcandidates2015
1 MAC nie dah start ujian Bulanan 1..
Err. teqasa.. ehh dah bulan 3 rupanya.. n kira2 7 bulan lagi nak exam..
Tarik nafas.hembus..Tarik nafas..hembuss
arghhhhhhhhhhhhhhh! SPM SPM SPM…
*SPM menghantui gila2.. dah la malas nak buat h/work
Kadang2 agak tertekan dengan h/work..dngan tuisyen lagii..
Nak jerit mcm cita Manisnya Cinta arr “AKU SUNYI” tukaq “AKU LETIH”
Tapi jangan bersungut intan oii. demi masa depan..
Be Positive.. taklama dah pun nak buat benda2 nie..
habis spm ..dapat la rehatkan minda brapa bulan sebelum masuk IPTA..
In Shaa Allah..
“Bittaufiq wannajah wahai sahabat2 sekalian..”
semoga mencapai target ETR.. nanti kena denda..
Cikgu hasnah kata kalau tkcapai target ETR…
“LARI SETEMPAT DEKAT TAPAK PERHIMPUNAN”



 INFARHANIS_MR


7 Feb 2015

IMY..


Assalammualaikum..Holla fellas J
Salam 165..
Rinduu hanggg weii..
Nasib baik masih terkawal gituu.
Oitt Gendutt..
Pi arr ESQ.. Hope so hangg piii
Kbyeeee..
Assalammualaikum...

6 Feb 2015

Haiyaaa.


Assalammualaikum..Holla fellas J
Salam 165..
Alhamdulillah dah masuk bulan 2 pun..
Hari nie dah 6 febuari..
kejap ja masa berlalu
So kena prepare diri untuk spm yg akan tiba tklama lagi..
Sekarang musim agak panas.. jaga kesihatan..
Intan pulakk yang sakit kepala..dah 6hari termasuk hari nie (2/2/2015)
Nak belajaq pun susah..bila sakit kepala mnyerang.. memang sakittt sangat2..
Kalau rindu seseorang.. Doa dalam diam kan..


Kenapa haa bila baru aku nak rasa bahagia..  tetiba orng tuu jadi orng yang baru.
N kenapa bila aku dah kenal orng lain.. kenapa
Aku tknk permainkan hati sapa2..terutama dia..
Mungkin orang akan kata..
“Ala hang pilih dia sebab dia hensem kan..”
“Mentang2 arr dia tu segak.. hang pun suka arr dekat dia”
Jyeahh dia memang hensem..segak..
Hati budi dia pun hensem dan segak..
Siapa hmpa nak describe orng berdasarkan paras rupa..
Mungkin orang akan kataa..
“Awat hang nie suka sangat jadi perigi cari timba..”
“dah timba takmau dekat dngn aku..aku pi jelah..”
“bukan aku buat benda bodoh..kawan!!kawan!!kawan!!”

PJJ nie best arr..
Bukan dapat jumpa selalu..
Rasanya kalau nak jumpa bila aku gi ESQ or aku balik kampong abah jaa..
Tu pun kalau aku pi :P
 
Kadang2 aku nie macam in dilema..
Mana yg 1 dah officially..n sorang lagii..kwan oiii
Yg kawan kelas aku sokong aku dngn kwn aku tuu..
Macam2 cara depa nak rapatkan kami..
Sedangkan aku dah serahkan hati aku dekat orang lain..
Macam2 aku dah kata..yg aku dah berpunya..
Aku tknk sakitkan hati dia..
Family aku semua tauu aku berkawan dngn dia..
Mama n abah pun dah restu..janji tk ganggu pelajaran..tkbuat benda2 tk elok..
Jaga batasan..jaga maruah dia..

 
Inshaallah MR be my MR.RIGHT..
Kita janji nak belajaq sekali kann..
Aku ajaq hang..hang ajaq aku..
Inshaallah hang mampu untuk membimbing aku..
Aamiin ya rabbal alamin..