Le'Owner Toturial Tips&Ilmiah Tumblr Picture&Qoute Fanpage Twitter Tumblr

21 Nov 2014

Raif Rudzy



Assalammualaikum..Holla fellas :)
Hai haii..selamat malam..
Btw Masih "PAGI" you know..
segar bugar lagi mata ni..
Who's Raif Rudzy..
Homosapien arr..

intan kenal dia dekat ESQ dekat Jitra..
mula2 taktau pun nama dia apa..
kenalah jadi MISS STALKER..
Well lama tak mengstalker orangg..hehehe


Dapat tau nama dia dari Hasif 
tapi dia bagi nama silap..yang ada huruf RAI* ..bla bla bla...
Tapi salah pulak nama..
tengok2 nama sebenarnya dia RAIF

Muka dia agak segakk..
kalau dia sama umur intan..confirm buat suami teruihh..hahaha
Dia panggil intan akak..*lawak .. Tua dah la intan nie..hehehe
tinggi sikit dripada intan..



Tergoda kauu tengok muka dia dekat2..
boleh melting~ 
kalau boleh la.. hmmmmm ~
berharap boleh.. -Miracle-
jadi mcm along arr..perempuan tua 1/2 tahun drpda lelaki..
kah3..

Yang intan boleh buka crita pasal dia..coz
intan chat dengan dia..
mcm2 kami sembang..
then dia suruh intan buatkan blog untuk dia..
sebab dia teringin ada blog jgk lpas dia bukak blog intan..
intan pun tolong dia.. so dia dah ada blog :) offically




k la..nanti intan update lagi yaaaa..
ciao dlu :) assalammualaikum..

No comments:

Post a Comment